Kauden 2016 päätöstilaisuus.Kajaanin Haka ry. kauden 2016 päätöstilaisuus pidettiin elokuvateatteri Bio Rexin suuressa salissa. Puitteet olivat siis mitä mainioimmat juhlistaa hyvin mennyttä kautta niin edustusjoukkueen kuin juniorijoukkueidenkin osalta. Perinteiden mukaan joukkueiden ansioituneimmat pelaajat palkittiin ja valmentajat selostivat mennyttä kautta omien joukkueidensa osalta. Puheenjohta Jarmo Anttonen piti juhlapuheen jossa hän valotti hieman ensi vuoden suunnitelmia. Summarumarum, kahvit, mehut ja pullat tekivät hyvin kauppansa ja runsaslukuinen Hakalaisyleisö sai poistua toiveikkain mielin kohti ensikauden koitoksia.


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design