Haka aloitti harjoitusottelunsa voitolla!Viime kesänä sarjanousun juuri OTP:n nokan edestä napannut Kajaanin Haka aloitti tänään talvikauden harjoituspelinsä voittamalla Haukiputaan Pallon Kajaanin Pallohallissa 5-2 (4-1). Tulos oli odotettu, mutta uutta tulemista tekevät haukiputaalaiset ovat sarjaporrasta alemmas kolmosdivariin ensi kesäksi melko nuorella porukalla monelle hankala vastustaja. Haka kolautti maalitolppaa heti ottelun alussa, mutta avausmaali meni vieraille. Pieni nukahdus laitapuolustuksessa ja sen jälkeen matala keskitys, jonka Hakan toppari ja HauPan hyökkääjä melko yhdessä rymistelivät kotijoukkueen maaliin. Keltapaidat ottivat kuitenkin isännän otteen ja tulosta alkoi tulla. Juuso Rissanen, Leevi Kemppainen kahdesti ja Severi Manninen maalailivat avausjakson Hakalle. Liikkuvuus oli taas kerran Hakan valtteja. Hyvä ilmentymä oli pari kautta AC Kajaanissa täysin tyhjän panttina istutettu ja vähät peliajat ilmeisen väärällä paikalla peluutettu Väinö Juntunen, joka uudessa roolissa keskikentällä oli nyt paikallaan. Vaikka kausi on vasta aluillaan niin muiltakin nähtiin jo yksittäisiä väläyksiä. Esimerkiksi Joona "Jii" Ojalan läpisyöttö 2-0 osumaan oli maukas. Haka peluutti koko isoa rinkiään ja toiselle jaksolle valmentaja Pekka Tankki Kemppainen vaihtoi puolet joukkueessta. Vaihto koski myös maalivahteja, Toni Soini vartioi rysää avauksen ja Olli Karppinen toisen jakson. Vaihdot ehkä osaltaan veivät vähän tehoja, mutta vaihdosta kentälle tulleistä Jesse Kemppainen kävi laukomassa nätisti Hakan 5-1 johtoon. Vaikka ulkona paukkui pakkanen eikä Pallohallissa ole liikaa lämpöä, niin olosuhteet ovat siksi hyvät, että Haka pelaa kaikki sisäkauden harjoitusotteliunsa siellä ja seuraava on kahden viikon päästä Kuopion KuFua vastaan.