Joonas Tikkanen jatkosopimukseen.


Kajaanin Haka on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen kokeneen keskuspuolustaja Joonas Tikkasen (s.1985) kanssa. Sopimuksen myötä ”Tiki” aloittaa kahdeksannen peräkkäisen kautensa Hakan takalinjoilla. Aiemmin hän edusti keltapaitoja jo kausilla 2004-2007. Kaudella 2008 Tikkanen pelasi nykyään Hakan yhteistyöseurana toimivan Oulun Palloseuran riveissä Kakkosessa ja kaudella 2009 paikallisvastustaja AC Kajaanin väreissä Kolmosessa.

Hakan manageri Jarmo Anttonen oli varsin innoissaan saatuaan Joonas Tikkasen allekirjoituksen jatkosopimukseen: ”Meidän resurssit huomioon ottaen on äärimmäisen tärkeää, että saimme Joonaksen kaltaisen todella kokeneen ja tasonsa osoittaneen pelaajan jatkamaan seuran riveissä. Tiki on ollut yksi meidän johtavista pelaajista koko kuluneen vuosikymmenen, ja onkin ainoa nykyryhmän pelaaja, joka pelasi meillä jo edellisellä Kakkosen kaudella 2010. Uskon Tikin olevan tärkeä palanen joukkueelle myös tulevaisuudessa niin henkisesti kuin pelillisesti.”

Joonas Tikkanen kommentoi itse tuoretta sopimustaan seuraavasti: ”Pari viime kautta on kulkenut pelillisesti hyvin ja olen oppinut nauttimaan pelaamisesta enemmän kuin aiemmin. Nykyään pystyn esimerkiksi pääsemään hyvään fiilikseen jo yhdestä kaverin tekemästä hyvästä suorituksesta. Se fiilis on jotain sellaista, mitä haluan yhä kokea, ja se saikin minut jatkamaan pelaamista ensi kaudelle. Toki jatkopäätöstä helpotti myös työnantajani Kajaanin ammattikorkeakoulun sekä läheisten positiivinen suhtautuminen pelaamiseen niinkin kovalla tasolla kuin Kakkonen on.”