Edareille tärkeä jatkosopimus!Kajaanin Hakan Edustusjoukkue on solminut todella tärkeän jatkosopimuksen, kun puolustava keskikenttäpelaaja Joona Ojala (s.1989) raapusti nimensä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Kärsämäeltä kotoisin oleva Ojala on nivalalaisen FC-92:n kasvatti. Aikuisurallaan mies on edustanut lähinnä jyväskyläläisseuroja BETiä ja FC Vaajakoskea. FCV:n riveistä Ojalalta löytyy kokemusta myös Kakkosesta. Hakan paidassa Ojala esiintyi ensimmäisen kerran syksyllä 2015, kun hän muutti Kajaaniin opiskelujen vuoksi.

Hakan manageri Jarmo Anttonen kommentoi uusinta kiinnitystään seuraavasti: "Joona oli nousukautemme yksi tärkeimmistä pelaajista, ja halusimme ehdottomasti hänen jatkavan seurassa. Uskon, että Joonalla mahdollisuus nousta tulevalla kaudella Kakkosen parhaimpien keskikenttäpelaajien joukkoon. Esimerkiksi viime viikonloppuna Joona oli lähes ylivoimainen pelatessaan Ykkösessä pelaavan OPS:n keskikenttää vastaan."


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design