OPS kaatui harjoitusottelussa!


Edustusjoukkue palasi tänään voittokantaan, kun Ykköseen noussut Oulun Palloseura kaatui harjoitusottelussa hienosti 2 - 1 (2 - 0)! Hakan maaleista ottelussa vastasi "sairastuvalta" palannut Juuso Rissanen.

Tämän päivän ottelussa vierasjoukkue piti palloa enemmän, kuten sarjaporrasta ylempänä pelaavalta vastustajalta sopii odottaakin, mutta Hakan vastaiskupelaaminen oli sille myrkkyä. Hakan nopeat kärkimiehet olivat useasti nokikkain viime kaudella Kemissä Veikkausliigaa pelanneen Juhani Pennasen kanssa, ja ainoastaan hänen hyvät pelastukset pitivät numerot tasaisina.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Hakan tiivis ohjelma ja kova työ treenikentällä alkaa tuottamaan tulosta, mikä lupaa hyvää kesälle! Seuraavan kerran Hakan edistymistä mittaa paikallisvastustaja AC Kajaani, kun joukkueet iskevät yhteen lauantaina 18.2! Myös sunnuntaina 19.2. on tarjolla lisää jalkapalloherkkua, kun kokkolalainen GBK saapuu Kajaaniin!Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design