Hakalla tuplapeliviikonloppu!Kajaanin Hakan Kakkoseen valmistautuva Edustusjoukkue on tulevana viikonloppuna todella tiukan paikan edessä, kun se pelaa peräti kaksi harjoitusottelua Kakkosen kestomenestyjiä vastaan.

Lauantaina Haka pelaa kauden ensimmäisen ”derbyn”, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja AC Kajaani. Ottelu on isäntäjoukkue Hakalle jo harjoituskauden viides, kun taas AC Kajaanille se on harjoituskauden ensimmäinen. Ottelu alkaa Pallohallissa klo 17.00.

Sunnuntaina Haka kohtaa puolestaan kokkolalaisen GBK:n. Ottelu on GBK:lle AC Kajaanin tapaan harjoituskauden ensimmäinen. Ottelu pelataan Pallohallissa klo 14.00 alkaen.

Haka lähtee viikonlopun otteluihin hieman kaventuneella pelaajaringillä, sillä flunssa-aalto on vaivannut joukkuetta. Myös loukkaantuneiden kirjoissa on muutama pelaaja. Varmuudella viikonlopun otteluista ovat sivussa Harkko Helvelahti, Timo Väisänen, Leevi Kemppainen, Juuso Rissanen sekä Joonas Tikkanen. Uutena pelaajana Hakan riveissä puolestaan nähdään terhakka englantilainen Will Churchward, joka opiskelee Kajaanin Ammattikorkeakoulussa. Näyttöjen antoa Hakan riveissä jatkaa myös Kajaaniin asumaan muuttanut nigerialainen Chinedu Lucky Nwanneka, joka esiintyi varsin lupaavasti Oulun Palloseuraa vastaan. Kaiken kaikkiaan Haka saa viikonloppuna jalkeille noin kahdenkymmenen pelaajan ryhmän, joten kaikille pelaajille on tarjolla runsaasti peliaikaa.