KuFu parempi harjoitusottelussa.Edustusjoukkue otti tänään ensi kerran tuntumaa ulkopeleihin, kun se matkusti Kuopioon KuFun vieraaksi. Hienoissa puitteissa Savon Sanomat -areenalla pelatussa ottelussa isännät olivat lopulta 1 - 0 (1 - 0) Hakalaisia parempia. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa muutamia maukkaita maalipaikkoja, mutta kokonaisuutena kuopiolaiset olivat askeleen keltapaitoja edellä. Hakan kokoonpanossa esiintyi tänään pitkästä aikaa pelikuntoon toipunut Leevi Kemppainen, joka pelasi terhakkaasti täydet 90 minuuttia, mutta jäi vielä tänään ilman tehoja. Lisäksi Joonas Tikkanen pelasi kauden ensimmäisen täyden ottelunsa. Uutena pelaajana Hakan riveissä nähtiin tänään varsin lupaavia otteita esittänyt serbialainen keskikenttäpelaaja Marko Milunović. 28-vuotias Marko on vastikään muuttanut Kajaaniin, tuoreen vaimonsa kotikaupunkiin, jonka myötä liittyi myös Hakan ryhmään. Kotimaassaan hyvän potkutekniikan omaava Marko on pelannut maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.