GBK 3 - HAKA 0Edustusjoukkue koki ikävän 3 - 0 (3 - 0) tappion GBK:lle. Kokkolan Kipparihallissa pelatussa harjoitusottelussa Hakan turmioksi koitui pelin ensimmäinen varttitunti, jonka aikana isännät rokottivat vierailijoita peräti kolmesti.

Raitapaitojen kolmen osuman jälkeen ottelu hieman tasoittui, ja Haka pääsi paremmin sisään otteluun. Rehellisesti sanottuna GBK oli tänään kuitenkin niin paljon parempi erityisesti keskialueella, ettei Hakalla ollut avaimia voittoon.

Ottelu oli Hakalaisille hyvä herätys, ja näytti sen, kuinka kovaa ja fyysisesti sarjan kärkijoukkueet tulevat pelaamaan. Ottelun perusteella Hakalaisten on saatava puolustuspelaaminen agressiivisemmaksi ja kontrolloidummaksi.

Pelaamisen kehittämiseen Hakalla on nyt hyvin aikaa, sillä seuraava harjoituspeli pelataan vasta pitkäperjantaina 14.4., jolloin Kajaaniin saapuu vieraaksi JS Hercules.


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design