Makea voitto harjoituspelistä PK-37 vieraana.Vaikka kyseessä oli vain harjoituspeli, nostaa voiton makeutta moni tekijä. Ensinnäkin PK-37 on kotikentällään vaikea voitettava mille tahansa joukkueelle. Toiseksi räntäsade ja märkä kenttä voitiin laskea fyysistä ja suoraviivaista jalkapalloa pelaavan "Peksin" eduksi. Kolmanneksi Haka joutui lähtemään otteluun kapealla pelaajarosterilla, sillä moni pelaaja jäi Kajaaniin valmistautumaan Akatemian huomiseen sarja-avaukseen ja muutama lievästi loukkaantunut pelaaja oli poissa varotoimenpiteenä.

Itse ottelussa Haka oli kuitenkin koko ajan hieman niskanpäällä. Hakan nopeat hyökkäyksiinlähdöt olivat myrkkyä iisalmelaisille, ja se loikin niistä useita vaarallisia maalipaikkoja. Toki isäntäjoukkueellakin oli omat paikkansa, mutta avausjaksolla maalia vartioinut Toni Soini otti pari hyvää torjuntaa, kuten toisella jaksolla maalia vartioinut Olli Karppinenkin.

Hakan maaleista ensimmäinen syntyi "Peksin" maalivahdin avustuksella, kun hän nyrkkeili Severi Mannisen painavan kulmapotkun suoraan omaan maaliin. Hakan toinen maali puolestaan syntyi rangaistuspotkusta, kun Naoufel Mabrouk pysytti pallon vuoren varmasti verkkoon. Hakan kolmannen maalin vimeisteli Tommi Lukkari, joka naulasi loppuluvut oman laukauksensa reboundista heti toisen jakson alussa.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli Edustusjoukkueelle erinomainen kenraaliharjoitus viikon päästä alkavaan Kakkoseen. Se osoitti, että joukkueesta löytyy vastuunkantajia leveältä rintamalta eikä poissaolijoita turhaan surkutella. Kakkosen joukkue aloittaa TP-47:n vieraana Torniossa, mutta jo seuraavana viikonloppuna näet keltapaidat Kajaanissa, kun JBK saapuu Liikuntapuistoon!