Vaiherikas avaus Kolmosessa!Ei aivan riittänyt Akatemian bensa kokeneen OLS:n kaatamiseen Kolmosen sarja-avauksessa. Oululaiset veivät lopulta pisteet mukanaan vaiherikkaan ottelun jälkeen maalein 2 - 3 (2 - 0). Hakan maaleista ottelussa vastasivat Joona Heiskanen ja Leevi Kemppainen.

Tappiosta huolimatta Akatemian pelissä oli paljon hyvää. Joukkue heilutti ottelun tahtipuikkoa käytännössä ensimmäiset 55 minuuttia, jonka jälkeen oululaiset saivat vasta otetta ottelusta. Hakalaisten pelaaminen oli yllättävän valmista, kun ottaa huomioon sen, että joukkue on ollut kasassa käytännössä kolme viikkoa.

Jobin postia ottelusta tuli pelaajarintamalle, sillä Tuomas Ingalsuo loukkasi polvensa pahan näköisesti. Vamman vakavuus selviää alkuviikosta tehtävissä tutkimuksissa.

Seuraavan kerran Akatemia on tulessa jo ensi sunnuntaina, kun se matkustaa kivikovan Haukiputaan Pallon vieraaksi.