Ennakkosuosikki TP-47 sarjanousija Hakaa parempi.


Ennakkosuosikki TP-47 oli sarjanousija Kajaanin Hakaa 3-0 (2-0) parempi kakkosdivarin avauksessa. Haka joutui otteluun ilman luottotoppari Joonas Tikkasta ja jo avausvartti oli kohtalokas. Tornio juoksutti uuden huipuvahvistuksen Ryan Gilliganin heti avaukseen ja jo 13. minuutilla toinen uusi vahvistus Jaakko Paavilainen maalasi. Heti seuraavalla minuutilla onnistui Artturi Sieppi. Haka pystyi sen jälkeen pitämään maalinsa puhtaana aina ottelun lopulle, kunnes Jaakko Pyyny teki loppunumerot 3-0 viisi minuuttia ennen ottelun loppuvihellystä.Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design