VIP-tilat avautuvat Hakan kotiotteluiden yhteyteen.


Hakan kotiotteluiden yhteyteen avautuvat myös VIP-tilat

Samalla kun Hakan edustuksen joukkue aloittaa sarjakautensa kotona kohtaavat myös Hakan yhteistyökumppanit ensimmäistä kertaa Hakan VIP-tiloissa lauantaina. Hakan ja JBK:n välisestä ottelusta alkaen Hakan kumppaniverkosto kokoontuu aina Kakkosen kotiotteluiden aikana Hakan VIP-tiloissa. Nykyaikaiset VIP-tilat somistetaan Hakan väreihin Liikuntapuistossa Puisto Bowling tilojen yhteyteen jalkapallostadionin päätyyn.

”Meillä on hienot puitteet järjestää kunnolliset VIP-palvelut maakunnan yrityksille, heidän työntekijöilleen ja asiakkailleen” myhäilee Hakan markkinointipäällikkö Jouko Palorinne Puisto Bowling tiloissa. Haka julkisti kauden alla yli 30 yrityksen Hakakumppani verkoston. ”Tavoitteemme on rakentaa tästä yhteistyökumppaniverkostosta vielä vahvempi ja laajempi eli mukaan pääsee milloin vain kauden aikana” jatkaa Palorinne. Tavoitteena on saada mukaan yli 100 yritystä komppaa Hakan manageri ja puheenjohtaja Jarmo Anttonen.

Puisto Bowling yrittäjä Timo Honkila on myös innostunut tulevasta Haka yhteistyöstä. ”Nyt me voimme tarjota Hakan yhteistyökumppaneille esim. yrityksen tyky iltapäivän, johon voidaan sisällyttää keilausta, minigolfia ja Hakan kotiottelu VIP-palveluineen”.

Kauden ensimmäisessä ottelussa otteluisäntänä toimii Hakan pitkäaikainen yhteistyökumppani Seripoint.

Hakakumppanit kauden alussa Seripoint, Tokmanni, OP Kainuu, Toimiva Toimisto, Kainuun Sanomat, Sotkamon Yrityspuisto, Vuokattisport, Vesikattopalvelu Kemppainen, Kivikylän Kotipalvaamo, Koneistamo Alm, Hammaslaboratorio Koskihammas, Tilipalvelu Jouni Korhonen, Puisto Bowling, Kuvakeskus Hynninen, OPKK, Shell Kontiomäki, Vendado, Eristysurakointi Heikkinen, Infrasuunnittelu, Ranch, Slope on Fire, Kajaanin Tila-Autot, Kainuun Pintakäsittely, Aito Kajaus, Ekokymppi, AM Lukkoasema, Axel Rose, Jetmasters, Kouta Print, K-Market Tervatori, Intersport Kajaani, Kajaanin kaupunki, Olvi, Logomotiivi ja Original Sukeva.

Hakan VIP-tilat ottelutapahtumien yhteydessä on tarkoitettu yrityksille, kaveriporukoille ja yksittäisille henkilöille. Ota yhteyttä ennen ottelutapahtumia Janaan tai Jokkeriin ja varaa paikkasi: Jarmo Anttonen 044-352 4039 tai Jouko Palorinne 0440-584 837.