Haka Akatemia -JS Hercules2 päättyi tasapeliin.Kolmosen uudet tulokkaat Kajaanin HakaAkatemia ja Oululainen JS Herculeksen kakkosjoukkue pelasivat Kajaanin tuulisessa Liikuntapuistossa tasoihin 2-2 (1-1). Hakan ja Spartakin pelaajien pohjalta rakennettu Akatemia koostui Oululaisia vähän nuoremmista ja pienikokoisemmista pelaajista minkä myötä maalivahti "Vellu" Saxholm joutui tekemään väliin melkoisesti töitä keskitysten torjumisessa. Kun oululaisten pari kookasta kärkimiestä pääsi rynnimään, niin Aleksi Korhosella ja kumppaneilla oli Akatemian alakerrassa ajoittain ongelmia. Runsaan puolen tunnin eli tarkalleen 33 minuutin kohdalla yksi läpiajotilanne johtikin siihen, että Herculeksen pelaaja kaadettiin vähän rankkarialueen sisäpuolella ja erotuomari Jarkko Kyllönen joutui panemaan pallon pilkulle. Saxholm ei sitten Oululaisten Juho Tapion laukomalle avausmaalille mitään voinut, mutta keltapaitojen tuska ei kestänyt kauan, vaan 6 minuuttia myöhemmin Oskari Korpinen pääsi läheltä puskemaan tasoituksen. Akatemia oli aivan jakson lopussa lähellä johtomaaliakin mutta Oululaisten

maalivahti sai kuitenkin pallon hyppysiinsä lähes maaliviivalta. Myös toisen jakson joukkueet maalasivat tasatahtiin ja näin tuli pistejako maalein 2-2. Ensin Herculeksen Juho Tapio teki iltapäivän toisen osumansa 76. minuutilla, mutta Akatemian vahva pakki Jari (Aleksi) Korhonen tasoitti 8 minuuttia myöhemmin.