Hakalla loukkaantumishuolia-paikkaajaksi vuoden futsal-pelaajaKajaanin Hakan Kakkosessa pelaava Edustusjoukkue vahvistuu todella kovan luokan pelimiehellä, kun joukkueeseen liittyy 33-vuotias serbialainen keskikenttämies Nikola Erceg.

Ercegin CV-on varsin vakuuttavaa luettavaa. Suomessa hänet tunnettaan jalkapallossa periksi antamattomana keskikentän raataja, joka on edustanut useita kausia Ylivieskalaista FC YPAa. Erceg on pelannut myös PS Kemissä kaudella 2014, jonka päätteeksi Kemi nousi Ykköseen. Kyseisellä kaudella Erceg äänestettiin joukkueensa parhaaksi pelaajaksi.

Jalkapallon lisäksi Erceg on pelannut Suomessa myös futsalia. Futsalissa hänen viime aikaiset saavutuksena ovat kovat. Erceg on voittanut Suomen mestaruuden kolmena viime vuotena peräkkäin Sievi Futsalin riveissä, ja tämän kauden päätteeksi hänet valittiin myös Vuoden futsal-pelaajaksi.

Haka ajautui pestaamaan Ercegin, koska sen keskikenttä on viime ajat kärsinyt pahoista loukkaantumisista. Hakan pelin sielu, Joona Ojala, on alavatsavamman vuoksi sivussa ainakin heinäkuulle asti. Aleksi Fominin polvi koki kovia JBK-pelissä,eikä hän ole pystynyt harjoittelemaan täysipainoisesti. Myöskin koko talvikauden enemmän tai vähemmän loukkaantuneena ollut Juuso Rissanen on vielä keskenkuntoinen.

Ercegin lisäksi loukkaantumishuolia saapuu helpottamaan yhteistyöseura Oulun Palloseurasta Joni Leskelä kahden seuraavan pelin ajaksi.


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design