Edustuksella katastrofaalinen avausjakso-Katastrofaalinen, luonnehti pelin jälkeen Kajaanin Hakan valmentaja Pekka Kemppainen joukkueensa esitystä avausjaksolla Kokkolan GBK:ta vastaan. Joukkueet lähtivät otteluun tasapisteissä, mutta avausjakso oli täysin vieraiden, jotka veivät pinnat lopulta 1-3 (0-3). Vain 4 minuutin jälkeen pallo oli ensi kertaa Hakan verkon perukoilla kun oma puolustus oli aivan sekaisin ja Kokkolan kokenut kärki David Carlson pääsi täräyttämään alakulmaan. GBK:n toinen osuma oli vielä nolompi, Hakan oma puolustus sörkki Aaro Hedmanin antaman kulmapotkun omaan maaliin. Ja kun keltapaidat odottivat taukoa niin viime sekunneilla David Carlson onnistui vielä tekemään kolmannen vierasmaalin. Hakan pelaajat, varsinkin vahvistukseksi saatu kokenut ammattilainen Nikola Erceg kävi pukukoppiin kävellessään niin kuumana joukkuetoverien syöttöpelille, että hyvä kuin ei toisia raiveliin kiinni tarttunut.

Puolustusriski kostautui

Vaikka kokkolalaiset olivat fyysisesti vahvempia ja ennenkaikkea tehokkaampia niin valmentaja Pekka Kemppainen myönsi pelin jälkeen reilusti oman taktisen virheensä, joka sai Hakan puolustuksen sekaisin. Hakalta näet puuttui romuskassa oleva luottotoppari Joonas Tikkanen ja Kemppainen heitti hänen paikalleen vasta peliin Hakan avuksi tulleen Ercegin, jonka oli tarkoitus vahvistaa joukkueen keskikenttää, mutta joka kokeneena ammattilaisena on toki topparinakin.pelannut. Ercegin ja toisen topparin Lucky Nwannekan sijoittuminen ei natsannut ja puolustus meni välillä ihan hätäpotkuiksi.

Avausmaali munkkipuskulla

Toiselle jaksolle pukukopista tuli ihan toisenlainen Haka kun valmentaja pudotti Naoufel Mabrukin Nwannekan pariksi ja nosti Ercegin vähän ylemmäs. Nyt topparipari tunsi toisensa ja ote kääntyi muutenkin Hakan keltapaidoille, jotka saivat aikaan parempia tilanteita varsinkin vasemmalta Konsta Hurskainen keskityksistä. Yksi niistä tuotti Hakalle sarjakauden ensimmäisen osuman kun ylös noussut Lucky Nwanneka pääsi maalariksi ns. munkkipuskulla eli puski pallon vähän kukkupallona taaksepäin. Nwanneka palkittiin ansaitusti Hakan parhaana myös siksi, että hän pelasti GBK:n toisen jakson varmaan maalin vain kulmuriksi.Läpi päässyt kokkolalaishyökkääjä kiersi jo vastaan tulleen maalivahti Toni Soininkin, mutta Nwanneka onnistui liukumalla kääntämään sijoituksen ohi maalin. Ottelu olisi voinut mennä varsin jännäksi sillä Hakan 3-2 kavennus oli hyvin lähellä. Leevi Kemppainen näet pääsi jatkamaan kovan metrin korkuisen keskityksen maalin kulmalta, mutta pallo nousi hieman yli. Tappiosta huolimatta peli oli Hakalta parempaa kuin taannoinen JBK-ottelu vaikka siitä tasapelipiste tulikin. Nikola Erzegin ohella loukkaantumisten kiusaamalla Hakalla oli mukana kahteen otteluun OPS:ilta lainaan saatu Joni Leskelä. Hän pystyi keskikentällä fyysisesti vastaamaan GBK:n otteisiin, mutta ei muuten erottunut.