Akatemia hyvillä fiiliksillä vierasotteluun.Akatemia matkaa tänään Tornioon TP-47/2 vieraaksi. Siipirikkoinen vierasjoukkue lähtee katkaisemaan tappioputkeaan nuorta torniolaisjoukkuetta vastaan. Kajaanilaiset ovat saaneet poissaoloista huolimatta jalkeille iskukykyisen joukkueen. Ville Nikkanen on palannut lasaretista ja Heikki Juntunen on päässyt työkiireiltään myös mukaan reissuun. "Hyvillä fiiliksillä tottakai reissuun. Vaikka alkukausi on ollut hankala,

lähdemme tekemään kaikkemme, että pistesarakkeeseemme tulee tänään täytettä. Tornio tiedetään nuoreksi ja hyvin liikkuvaksi jengiksi, mutta en epäile etteikö meiltä löydy tarvittavat lääkkeet heitä vastaan", tuumaa Maikkulan Nesteeltä tavoitettu Ville Nikkanen.


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design