Hakan harjoitusottelut käyntiin!


Uudistunut Kajaanin Hakan Edustusjoukkue avaa kautensa harjoitusottelujen osalta huomenna lauantaina klo 15.00, kun Pallohalliin saapuu vieraaksi Kolmosessa pelaava Haukiputaan Pallo!

Haka lähtee ensimmäiseen harjoitusotteluunsa suhteellisen hyvistä lähtökohdista. Sarjaporrasta alaspäin tippuminen on aiheuttanut pelaajistossa luonnollista vaihtuvuutta, mutta uudella ja varsin tiiviillä ryhmällä joukkue on harjoitellut aktiivisesti joulukuusta lähtien.

Tulevalla kaudella Hakan väreissä tullaan näkemään viime kaudelta tutut Joona Heiskanen, Jesse Kemppainen, Lassi Toppinen, Lucky Nwanneka, Naoufel Mabrouk, Juuso Rissanen ja Leevi Kemppainen. Haka/Akatemiasta Edustusjoukkueeseen liittyvät Ville Puuronen, Saku Nikkanen, Tuomas Nurkkala, Harkko Helvelahti ja Jimi Sirviö. Joukkueen monivuotisen kapteenin, maalivahti Toni Soinin, jatkaminen Hakan riveissä selvinnee lähiviikkoina. Varmuudella Hakan riveistä poistuvat uransa päättänyt Joonas Tikkanen, kauden mittaan joukkuetta vahvistaneet ulkomaalaisvahvistukset, Iisalmesta pelipaikkaa hakeva Joona Ojala sekä hyvin suurella todennäköisyydellä Oulussa opiskeleva kajaanilaisviisikko Olli Karppinen, Arsi Kähkönen, Tommi Lukkari, Aleksi Fomin ja Severi Manninen.

Tulevalla kaudella Hakan valmennuksesta vastaa kaikille tuttu Pekka ”Tankki” Kemppainen, joka on kuitenkin saanut tuekseen uutta verta. ”Tankin” apuna aloittaa pelaaja-valmentajana serbialainen Marko Milunovic, jolla on kotimaastaan jalkapallovalmentamisen yliopistotutkinto. Fyysistä valmennuksesta puolestaan vastaa kotimaansa Kamerunin olympianyrkkeilijöitäkin valmentanut Azah Awah-Schwarz, jolla myös on yliopistotason tutkinto liikunnasta. Joukkueen taustoja vahvistamaan tulee lisäksi monitoimimies Harri Leinonen, joka viime kaudella pyöritti Haka/Akatemian toimintaa. Joukkueenjohtajana jatkaa Johanna Karjalainen.