Edustusjoukkue haki pelituntumaa Oulusta!


Edustusjoukkue kävi tänään hakemassa pelituntumaa Oulusta haastamalla paikallisen Oulun Palloseuran. Viime aikoina otsikoissa pyörinyt isäntäjoukkue oli lopulta selvästi parempi voittamalla ottelun 4 - 0 (1 -0).

Rumista loppunumeroista huolimatta ottelun ensimmäinen jakso oli varsin tasainen, jossa molemmilla joukkueilla oli omat hallintajaksonsa. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin aivan puoliajan lopussa, kun Oskari Rounaja rynni läpi ja syötti maalin eteen, josta isäntien hyökkääjän oli helppo työ iskeä pallo verkkoon.

Toisella jaksolla Hakan peli hieman sekosi, kun Hakan miesvajetta paikkaamaan tullut ja vahvan avausjakson keskikentän pohjalla pelannut Aleksi Fomin jätti kentän. Toisen jakson alussa OPS karkasikin nopeasti 3 - 0 -johtoon ja ottelu oli melkolailla taputeltu. Ottelun lopussa isännät vielä kaunistelivat 4 - 0 -loppuluvut tyylikkäästi maalin edestä.

Haka oli ottelussa liikkeellä hieman siipirikkoisena, sillä yhteensä 7 pelaajaa oli poissa työesteiden, loukkaantumisten ja lomamatkojen vuoksi. Onneksi Hakan rivejä saatiin Fominin lisäksi paikkaamaan takavuosien Haka-hyökkääjä Junior Obagbemiro, Hakan B-junioreista Samuli Kyllönen ja AC Kajaanin A-junioreista hyvin laitapuolustajana esiintynyt Antti Komulainen.

Tästä jatketaan kohti ensi lauantaita, jolloin Pallohalliin saapuu vieraaksi "rakas kiistakumppani" PK-37 Iisalmesta!