Haka voitokas harjoitusottelussa!


Haka nujersi 3.2. Kajaanin pallohallissa pelatussa harjoitusottelussa iisalmelaisen PK-37:n lukemin 4-1. Kotijoukkue Haka sai otteluun hyvän alun ja siirtyi ottelun alkupuoliskolla jo 2-0 johtoon. -Jouduimme erinäisistä syistä muuttamaan ryhmitystämme, mutta se toimi. Olimme tehokkaita alussa ja se ehkä jo omalta osaltaan ratkaisi ottelun, analysoi ensimmäistä puoliaikaa joukkueen päävalmentaja Pekka "Tankki" Kemppainen.

Vaikka lukemat olivatkin kotijoukkueelle melkoisen selkeät, antoi Kemppainen kehuja myös vastustajalle. - Tuttu vastustaja meille. Lukemat olivat tällä kertaa selkeät, mutta jos heitä vastaan yhtään löysäilee niin sattuu kipeästi.

Kemppainen piti ottelua myös äärimmäisen hyvänä harjoituksena kevättä kohti mentäessä. - Moni pelaaja sai sen "ysikymppisen" joita he kaipasivat ja pelit ovat niitä asioita, jotka kehittävät eniten.

Ottelun herra ja hidalgo oli kuvassa hymyilevä Tuomas Nurkkala, joka teki ottelussa kaikki Hakan maalit. Kyllä tuommoisen iltapuhteen jälkeen saa ihan luvan kanssa hymyn kare suupieleen tullakin.Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design