Tervetuloa Hakaan, Marko!


Yksitoista kuukautta sitten Serbiasta Suomeen muuttanut Marko Milunovic opiskelee Edukailla ammatillisesti suuntautuneessa kotoutumiskoulutuksessa, valmentaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa jalkapalloilijoita sekä toimii pelaajana ja valmentajana Kajaanin Hakan edustusjoukkueessa. Markon suomen kielen opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja valmentajan ammattiin painottunutta. Aamun akatemiavalmennuksen ja illan pelaaja-valmentajaharjoitusten välissä hän opiskelee jalkapallosuomea Edukailla opettaja Outi Piiraisen ohjauksessa. Ja vaikka jalkapallo rajat ylittävä kieli onkin, muutamien meille tuttujen sanojen kanssa riittää Markolla vielä haasteita, vaikka oppiminen muutoin hauskaa onkin. Suomen kielen tötsä-sana naurattaa. Miten tuolla pienellä oranssilla esineellä voikaa olla niin kielen solmuun laittava nimi.Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design