Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa tutustumispäivä 13.2. 9-luokkalaisille!Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää 9-luokkalaisille, nyt helmikuussa toiselle asteelle hakeville jalkapalloilijoille, tutustumistapahtuman tiistaina 13.2. II-asteelle haku alkaa helmikuun 20. päivä ja päättyy 13. maaliskuuta. V-RUA:ssa jalkapallon akatemiatoiminta tapahtuu Kajaanissa. Tämän tutustumistapahtuman tavoitteena on saada Akatemian toiminta mahdollisimman lähelle urheilijaa ja madaltaa kynnystä hakea kouluun Kajaaniin ja samalla kehittää itsestään urheilijaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa. Tapahtumaan osallistuminen ei sido urheilijaa mihinkään. Tavoitteena on tehdä akatemian toiminta ja sen mahdollisuudet tutuksi. Huomioikaa, että akatemiassa urheileminen ei tarkoita, että pelaajan pitää siirtyä Kajaaniin pelaamaan, vaan hän voi jatkaa pelaamista kotiseurassaan näin halutessaan.

Aikataulu 13.2.

11.00-12.45

Paikka: Kainuun Ammattiopisto

- Tutustuminen akatemiaan, kouluihin ja yleensä alueeseen. Jalkapallon valmentajat Marco Milunovic ja Pekka ”Tankki” Kemppainen kertovat jalkapallon toiminnasta. Tuomas Karjalainen esittelee akatemian toiminnan. KAO:n ja Lukion edustajat kertovat opiskelusta, asumisesta ja muuhun kouluun liittyvästä. Mahdollisuus myös jutella jo akatemiassa olevien urheilijoiden kanssa ja kysyä heiltä kokemuksia koulun ja urheilun yhdistämisestä.

13.00-15.00

Paikka: Pallohalli

- Mahdollisuus osallistua tai tulla seuraamaan Akatemian lajiharjoitukseen. Mukaan siis tarvitset liikuntavaatteet ja nappulakengät tätä varten.

Paikalle ovat tervetulleita urheilijat, vanhemmat sekä tietenkin valmentajat. Ilmoittautuminen perjantaihin 9.12 klo 13.00 mennessä. Osaamme näin varautua pulla-kahvien määrään sekä monta urheilijaa osallistuu harjoituksiin.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Karri Hentilä

ohjaus@kajaaninhaka.fi

040 5343 049


Infoa hakemisesta Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan

https://www.kajaaninhaka.fi/lukio