Ari Koski nimetty valmennuspäälliköksi!


Valmennuspäällikkö KajHaan!

Kajaanin Haka ry:llä on ollut pidemmän aikaa paikka auki valmennuspäällikölle. Juniorijaoston perustamisen jälkeen yksi keskeisiä tavoitteita on ollut valmentajien ja valmennuksen tilan kehittäminen koulutusten ja resurssien kasvattamisen myötä. Hiihtoloman jälkeisellä viikolla Kajaanin Haka ry:n Juniorijaosto allekirjoitti sopimuksen uuden valmennuspäällikön kanssa. Kajaanin Haka Ry:n valmennuspäälliköksi on nimetty Ari Koski. UEFA B-Valmentajalisenssin omaavalla Koskella on oman jalkapallouransa päättymisen jälkeen valmennustaustaa vuodesta 2002. Koski on toiminut valmennustehtävissä seuraavissa seuroissa: FC Lynx Napapiiri, OPS, RoPS, Tervarit-J, JS-Hercules sekä viimeisimpänä AC Kajaanin edustusjoukkueen 2. valmentajana. Lisäksi Koski on toiminut Suomen Palloliiton kouluttajana, Pohjois-Suomen C14 tyttöjen ja poikien piirijoukkueen valmentajana, Fortum Tutorina sekä valmennuspäällikön tehtävissä. KajHan valmentajiin ja ikäkausijoukkueisiin Ari pääsee tutustumaan 2,5 kk:n tutustumisvaiheessa. Liikkeelle lähdetään positiivisin mielin. Ensimmäisessä vaiheessa toiminnassa mukana ovat ikäluokat 03-11. Tutustumisvaiheen aikana Koski pääsee tutustumaan Kajaanin Haka ry:n myös seurana. Toiminnan lähtökohtana on valmentajien tarpeet ja toiveet. Kajaanin Hakan Valmentajakerho on tilaisuus, jossa valmentajat kokoontuvat keskustelemaan yhdessä valmennukseen liittyvistä asioista. Tämä toimintamalli alkoi maaliskuussa 2017 ja jatkuu edelleen. VaKen koollekutsujana toimii KajHan nuorisopäällikkö Karri Hentilä. Haluamme toivottaa Arin lämpimästi tervetulleeksi Kajaanin Hakaan!