Soini sivussa ainakin kevätkauden - Nappulaliigan kasvatti Leevi Kemppainen nousee kapteeniksi!Edustusjoukkkueen pitkäaikainen kapteeni maalivahti Toni Soini jää pois joukkueesta ainakin kevätkauden ajaksi perhesyiden takia. Edustusjoukkueen manageri Jarmo Anttonen kommentoi asiaa seuraavasti: "Tosi ikävää, että Toni joutuu jäämään pois joukkueesta, sillä hänen oli kaavailtu kantavan päätorjuntavastuu tulevalla kaudella. Ymmärrän kuitenkin täysin Tonin syyt poisjääntiin. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja Toni nähdään vielä syksyllä meidän tolppien välissä."

Soinin poisjäännin myötä Edustusjoukkueelle tuli pikainen tarve täydentää maalivahtiosastoa. Onneksi ratkaisu löytyi läheltä, sillä viimekaudet Soinin kanssa torjuntavastuun jakanut Olli Karppinen lupautui pukemaan Haka-paidan päälleen myös tulevana kesänä. Ollin paluuta Haka-paitaan tosin hidastaa pari viikkoa sitten murtunut sormi. Voikin olla, että Olli nähdään Hakan maalilla ensikertaa vasta sarja-avauksessa. Ainakin siihen asti hyvää taustatukea Edustusjoukkueen maalivahtiosastolle antavat viime kaudella Hakatemian maalia vartioineet Tuomas Sirviö ja ROPS Challenge Cupissa kolme voittoa torjunut Veli-Matti Saxholm.

Soinin poisjäännin myötä Hakan historiassa, kääntyy uusi lehti, kun jo useamman kauden kapteenistossa ollut Leevi Kemppainen nousee joukkueen kapteeniksi. Leevin kapteeniudesta merkittävää tekee se, että hän on Kainuun Nappulaliigan kasvatti ja on näin ollen käynyt läpi koko Hakan pelaajapolun. Mies itse oli kapteeniudestaan varsin otettu: "Oon pelannut koko urani Hakassa ja tottakai on kunnia olla Edustusjoukkueen kapteeni, ja vielä kohtuullisen nuorena. Kapteenina olon näen ennen kaikkea mahdollisuutena kehittyä vielä paremmaksi pelaajaksi, koska nyt pitää kantaa vastuuta myös muusta kuin omasta pelaamisesta."

Kajaanin Haka toivottaa tsemppiä Tonille perheineen, Ollille pikaista paranemista ja Leeville onnea uuteen vastuulliseen tehtävään!