Onnea uudelle Tähtiseuralle! Olympiakomitean seuratiimi onnittelee Kajaanin Haka ry:tä!


Onneksi olkoon Kajaanin Haka ry!

Seuranne kuuluu suomalaisten Tähtiseurojenverkostoon, joka muodostuu seuroista, jotka täyttävät seuratoiminnanlaatutekijät. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnanaluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilunkeskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.