Haka otti 0-2 vierasvoiton Rovaniemellä!


Kajaanin Haka kävi hakemassa täydet kolme pistettä lauantaiselta vierasreissultaan rovaniemeläistä Roi Unitedia vastaan. Pisteet olivat erityisen arvokkaat, sillä Haka sai ns. "omista miehistä" mukaan vain 11 pelaajaa. AC Hakasta tutumpi Antti Komulainen lähti mukaan vierasreissulle paikkaamaan pelaajavajetta.

Haka oli jälleen ottelussa pallollisesti hallitsevampi osapuoli. Pelin jälkeen tavoitettu Saku Nikkanen manaa kuitenkin omiensa lepsua pelitempoa."Liikaa lähdettiin kaverin pelitempoon mukaan.Omalla pallollisella pelillämme olisimme saaneet huomattavasti helpomman pelin itsellemme.Paketti pysyi kuitenkin riittävästi kasassa loppuun saakka." Hakan maalit iskivät Ismat Haideri sekä kapteeni Leevi Kemppainen.

Nollapelin pelannut maalivahti Olli Karppinen sai Nikkaselta ansaitsemansa kehut pelin jälkeen. "Ollilta hieno geimseiveri ottelun lopussa.On ollut hienoa nähdä hänen kehittymistään loukkaantumisen jälkeen."