Haka jatkaa tappiotta Kolmosessa!


Kajaanin Hakan ja Haukiputaan Pallon valmentajat olivat hieman eri tuulella tasapeliin 1-1 (1-0) päättyneen kolmosdivarin ottelun jälkeen. Hakalle tulos oli ensimmäinen pistemenetys ja maali ensimmäinen kesän sarjassa sen verkkoon tehty.

HauPan Tuukka Tolonen oli tyytyväinen pisteeseen, varsinkin kun joukkueensa joutui pelaamaan vähän runsaat 10 viimeistä minuuttia miehen vajaalla ulosajon vuoksi.

Hakan Peka Kemppainen taas ihmetteli kuinka saisi ryhmänsä pelin tasapainoon. Nyt avaushakso oli myötätuuleen melko hyvää hakalaista syöttöpeliä, mutta toinen jaksoa tylsää puskemista vastatuuleen.

Kemppaisen ja Hakan onneksi ensi viikonvaihteessa ei ole peliä, joten ryhmää saadaan parsittua kokoon.

Nyt Jesse Kermppainen joutui peliin vähän rampana ja tulemaan pois kesken toisen jakson tasareisivaivan takia. Vaihto näkyi laidan pelinrakentelussa.

Vahva Joona Heiskanen puuttui nyt alakerrasta nilkkavamman takia ja Viile Puuronen kuumeisena. Pelintekijä Juuso Rissanen palaa ehkä harjoituksiin ensi viikolla.

Ihan hyvän ryhmän Haka silti sai jalkeille ja yritys palkittiin 35. minuutilla kun Lassi Toppinen pääsi p

arista metristä laukomaan kotijoukkueen johtoon.

Kuitti tuli varsin klassisella tavalla, sillä Haka tuli uneliaasti tauolta kentälle ja Antti Keränen puikkelehti kuin pujottelukeppien välistä HauPan ensimmäisestä hyökkäyksetä Hakan rangaistusalueen sisään pamauttaen läheltä ohi maalivahti Olli Karppisen verkon perukoille.

Haka ei toisella jaksolla oikein osannut pelata vastatuuleen. Kookkaammat ja fyysisesti vahvemmat vieraat veivät tuulen nostamat kajaanilaiskeskitykset järkiään.

Pari paikkaa Haka toki sai, taklaustilanteista kuumentuneiden vieraiden myötävaikutuksella.

Erikoisin tuli Saku Nikkaselle kun tämä hitaasti asteli pois HauPan maalivahdin avauspotkun tieltä, pallo tömähti Nikkaseen, joka hetken päästä pääsi ampumaan mutta maalivahti torjui alakulmasta.

HauPan protestointi siitä, että Nikkanen tahallaan esti maalivahdin ulospotkua, oli aika räväkkää.

Lopussa Haka pääsi vielä ulosajon takia yhden pelurin ylivoimalle, mutta sitä etsikkoaikaa ei osattu hyödyntää.

Vaikka vähän pelissä tunteet kuumenivat niin muuten seuroilla on yhteistyötä. Useampia HauPan pelaajia mm. maalitekijä Antti Keränen tulee kesällä armeijaan Kajaaniin ja Haka auttaa harjoitteluasioissa.