RoPo jäi Hakan jalkoihin!


Sarjakakkonen Rollon Pojat oli alkuun odotetun paha isäntä Kajaanin Hakalle jalkapallon kolmosessa kotikentällään Rovaniemen Susivoudilla ja johti puoliajalla 2-1. Philip Aremu vei Hakan johtoon, mutta sitten isäntien entinen RoPS:in liigahyökkääjä Ville Ylipaavalniemi iski kaksi maalia. Toinen jakso oli täysin Hakan näytöstä. Ensin Lassi Toppinen tasoitti, sitten Tuomas Nurkkala veti 62. minuutilla Hakan taas johtoon. ja peli repesi lopulta Hakan komeaksi 2-6 voitoksi kun Leevi Kemppainen kahdesti ja vielä Severi Manninen heiluttivat verkkoa. Haka nousi voitollaan sarjassa toiseksi. Sarjaa johtava RoPs/2 on pelannut ottelun enemmän. Seuraava Hakan kotiottelu on la 16.6. Liikuntapuistossa. Ottelu alkaa klo 16.00.Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design