Tähtiseura- merkki luovutettiin Hakalle!


Lauantain pelin yhteydessä Kajaanin Hakalle luovutettiin tunnustuksena Tähtiseura-merkki (lapset & nuoret osa-alue). Plakaatin luovutti Kainuun Liikunnan Tuomas Karjalainen. Vastaanottajina Hakan puolelta olivat nuorisopäällikkö Karri Hentilä sekä juniorijaoston jäsen Esa Mikkonen. Kajaanin Haka on mukana Suomen Palloliiton laatuseura ohjelmassa. Tähtiseurat kuuluvat suomalaisten Tähtiseurojenverkostoon, joka muodostuu seuroista, jotka täyttävät seuratoiminnanlaatutekijät. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnanaluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilunkeskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design