Hakalle murskavoitto!


Haka murskavoitolla juhannustauolle!

Haka - FC Santa Claus 7-1

Lauantai-iltana katsomoon löytänyt kajaanilaisyleisö sai nähdä runsasmaalisen miesten kolmosen ottelun, kun kotijoukkue Haka murskasi rovaniemeläisen FC Santa Clausin lukemin 7-1. Ottelun alku näytti suunnan koko ottelulle, kun kotijoukkueen toppari Lucky Nwanneka iski nahkakuulan pussiin jo ottelun toisella minuutilla. Ensimmäisen puoliajan aikana illan herra ja hidalgo, kapteeni Leevi Kemppainen soitatti Nälkämaan laulua vielä kaksi kertaa, vieden kotijoukkueen jaksotauolle 3-1 johdossa.

Vierasjoukkue ei päässyt myöskään ottelun toisella puoliajalla peliin yhtään paremmin mukaan.Kapteeni Kemppainen oli ilmiliekeissä osuen toisella puoliajalla vielä kahdesti (55 ja 82min). Leevin maalisarakkeeseen siis tämän illan ottelun jälkeen 4 maalia lisää. Muut kotijoukkueen maalintekijät olivat Tuomas Nurkkala sekä vuonna 2003 syntynyt Aatu Mikkola.

Hakan rosterissa oli tänään mukana kaikenkaikkiaan kolme 03-syntynyttä pelaajaa (Joona Mikkonen, Onni Manninen, Aatu Mikkola), joista jokainen jäi varmasti kotiyleisön mieleen erinomaisilla otteillaan. Heistä Mannisen esitykset miellyttivät myös palkintoraatia 2.palkinnon arvoisesti. Ykköslusikan nappasi itseoikeutetusti neljän maalin mies Kemppainen.

Päävalmentaja Tankki Kemppainen oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa otteisiin murskavoiton jälkeen. Joukkueensa suorituksista alkukaudella hän antaa pelaajilleen kokonaisuutena positiivisen palautteen. -Pallollinen peli on kehittynyt peli peliltä ja roolit joukkueen sisällä ovat pikkuhiljaa naksahdelleet kohdilleen. Tästä on hyvä lähteä juhannustauolle.

-Migi-

Klikkaa ottelun tiedot