Haka Team 03/04:lle kultaa Hyvinkään eloturnauksesta!


KULTAA!!!!!


Ulkopuolelta kuului välillä puheita, että tämä olisi mahdotonta. Oltiin eri mieltä!

Turnaus oli tähänastisista kovatasoisin missä ollaan mukana oltu ja tiimin ensimmäinen varsinainen kutsuturnaus. Finaalissa vastaan asettui JäPS, turnauksen ennakkosuosikki. Kuten arvata saattoi oli tahtotila molemmin puolin todella korkea. Nopea johto meille, mutta toisella puoliskolla kaveri tuli rinnalle ja rankkarit tiedossa. Meiltä onnistui upeasti kaikki laukojat (Jere V, Ville ja Joona), Juuso oli jokaisessa pilkussa hyvin mukana, ottaen viimeisen keskeltä kiinni. Huikea suoritus joukkueelta pelillisesti, mentaalisesti ja fyysisesti. Kotimatka meneekin kevyesti juhliessa tiimin historian kovinta suoritusta


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design