Hakalle vierasvoitto raahessa!


Kajaanin Haka otti tänä iltana myöhäisottelussa 2-3 (1-2) vierasvoiton Raahen AS Moonista, jonka kanssa pelasi tasan Kajaanissa vain viikko sitten. Hakalta puuttui viime ottelun ratkaissut luottotoppari Lucky Nwanneka ja pari muutakin vakiomiestä mutta nuoret paikkasivat hyvin. "Pasi" eli Muhamiriza Pacifigue Mutuganyi vei Hakan johtoon 13. minuutilla, mutta Raahe tasoitti. Sitten 32. minuutilla Hakan laituri Philip Aremu onnistui ja maalasi vielä toisen puoliajan alussakin ollen voiton takuumies. AS Moon kavensi 10 minuuttia ennen loppua, mutta pisteet lähtivät Hakan mukaan ja joukkue on nyt vain pisteen päässä lohkokakkosesta HauPasta.Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design