Kajaanin Haka mukana harrastemessuilla Kajaanihallilla la 1.9.2018 klo 10-14


Tapahtumissa on toiminnallista tekemistä ja näkemistä koko perheelle vauvasta vaariin. Harrastemessuille odotetaan yli 1 500 osallistujaa.

Maksuttomilla harrastemessuilla toimintaa on esittelemässä yli 30 urheiluseuraa ja muuta harrastustoimintaa järjestävää yhdistystä. Toiminnallisilla esittelypisteillä voi tutustua eri lajeihin ja toimintoihin. Kokeiltavissa mm. jalkapalloa, jääkiekkoa, salibandya, pesäpalloa, lentopalloa, koripalloa, sulkapalloa, nyrkkeilyä, yleisurheilua, judoa, aikidoa, hiihtoa, tanssia, voimanostoa, voimistelua, melontaa ja aerobicia. Harrastemessut järjestävät Kainuun Liikunta ja Kajaanin kaupunki yhdessä kajaanilaisten urheiluseurojen ja harrasteyhdistysten kanssa.

Harrastemessut ovat maksuton tapahtuma.