Haka kiilasi itsensä sarjakakkoseksi!


8.9.2018

Ottelu Kolmosen kakkossijasta käytiin tasaisissa merkeissä Keskuskentällä HauPan ja KajHan välillä kauniissa syyskesän ilmassa noin 70 katsojan läsnäollessa. Ensimmäinen jakso päättyi 0-0 KajHan saatua lähimmillään pallon tolppaan.

Toisella jaksolla Tuomas Nurkkala pelattiin pystysyötöllä läpi, jonka päätteeksi Nurkkala

siirsi kajaanilaiset 1-0 johtoon. Heti aloituksesta seuraavasta hyökkäyksestä Ilari Nikula keskitti laidalta ja Toni Tuominen tasoitti tilanteen maalin edustalta 1-1:een.

69 minuutilla KajHa jälleen pelasi pystysyötöllä läpi tällä kertaa Philip Aremun, joka teki ottelun voittomaalin 1-2. Lopussa viimeisen ottelunsa jalkapallosarjoissa viheltävä Sami Väntti nosti keltaisen kortin peräti neljä kertaa, joista viimeiset kaksi johti kajaanilaisten kapteeni Leevi Kemppaisen ulosajoon. HauPa ei kuitenkaan saanut lopun paikoistaan maalia, ja näin pisteet Kajaaniin.