Haka parempi Rovaniemellä!


Edustusjoukkue varmisti Pohjois-Suomen kolmosen lohkon kakkostilan 0-1 (0-1) vierasvoitolla rovaniemeläisestä FC Santa Clausista 23.9. pelatussa ottelussa rovaniemellä. "Peli oli kyllä yksi kauden vaikeimmista. Ei saatu omaa peliä rullaamaan oikein missään vaiheessa ja tuhlailtiin maalipaikoissa. Onneksi Joksa (Tuomas Nurkkala) pisti sitten yhden sisään niin saatiin pisteet mukaan. Tälläistä tämä jalkapallo välillä on. Kautta on kuitenkin vielä pari peliä jäljellä, nyt huilataan huominen ja tiistaina aloitetaan valmistautuminen lauantain TP-47/2 matsiin. Uskon ja tiedän että siinä pelissä olemme kotiyleisön edessä huomattavasti paremmin hereillä eikä tämän päivän tapaista lipsumista tapahdu!" toteaa 90 minuuttia vierasjoukkueen puolustuksen lukkona tänään pelannut Ville Puuronen tuoreeltaan matsin jälkeen.