Haka parempi Rovaniemellä!


Edustusjoukkue varmisti Pohjois-Suomen kolmosen lohkon kakkostilan 0-1 (0-1) vierasvoitolla rovaniemeläisestä FC Santa Clausista 23.9. pelatussa ottelussa rovaniemellä. "Peli oli kyllä yksi kauden vaikeimmista. Ei saatu omaa peliä rullaamaan oikein missään vaiheessa ja tuhlailtiin maalipaikoissa. Onneksi Joksa (Tuomas Nurkkala) pisti sitten yhden sisään niin saatiin pisteet mukaan. Tälläistä tämä jalkapallo välillä on. Kautta on kuitenkin vielä pari peliä jäljellä, nyt huilataan huominen ja tiistaina aloitetaan valmistautuminen lauantain TP-47/2 matsiin. Uskon ja tiedän että siinä pelissä olemme kotiyleisön edessä huomattavasti paremmin hereillä eikä tämän päivän tapaista lipsumista tapahdu!" toteaa 90 minuuttia vierasjoukkueen puolustuksen lukkona tänään pelannut Ville Puuronen tuoreeltaan matsin jälkeen.Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design