Oletko 2004-2006 syntynyt? Tule hakemaan harjoitusleiriltä kipinä jalkapalloiluun!


Kajaanissa ja Kainuussa on paljon pohdittu 04-06-syntyneiden jalkapalloilijoiden tilannetta. Miten on ensi kaudella pelaajia ja miten joukkueet kannattaisi rakentaa? Toimitaanko omissa joukoissa vai kannattaisiko voimia yhdistää? Nyt olisi ajatus, että kootaan pelaajat ja toimijat yhteen avoimeen harjoitusleiriin, jolle kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Leiriä voisi myös kutsua tietynlaiseksi Try-out leiriksi.

Ajankohdaksi on neuvottelujen jälkeen sovittu perjantai 26.10. Tämä viikko 43 on syyslomaviikko Sotkamossa, Kuhmossa ja Kuusamossa. Kajaanissa ja Suomussalmella on silloin jo koulua. Leirillä ovat mukana allekirjoittaneen lisäksi ainakin 05-06-tiimin valmentajat Lauri Peltonen ja Jyrki Nevalainen (iltapäivän harjoitukset).

Leirin hinta 10€ (sisältää ruokailun, valmennuksen ja harjoitustilojen kustannukset)

Perjantai 26.10.

Aikataulu (paikkana siis Vimpelilaakson Urheilukeskus ja Pallohalli)

15.30-18.00 Kokoontuminen ja harjoitukset

18.00-19.00 Tauko/Ruokailu

19.00-20.30 Harjoitukset ja loppuyhteenveto

Joukkueet/seurat voivat ilmoittaa pelaajansa koottuna suoraan sähköpostilla Karri Hentilälle ohjaus@kajaaninhaka.fi Koska leiri on avoin kaikille, niin olemme avanneet myös ilmoittautumislomakkeen pelaajille leiriä varten. Ilmoittautumiset mielellään 21.10. mennessä.

Ilmoittaudu tästä linkistä!

http://kajha.nettilomake.fi/form/6677

Lisätiedot/

Karri Hentilä

040 5343 049

ohjaus@kajaaninhaka.fi