Edustusjoukkue aloittaa harjoitusottelut!


Tällä hetkellä koko joukkueella on takana intensiivinen neljän viikon harjoitusrupeama, joka huipentuu sunnuntaina alkavaan viiden ottelun mittaiseen harjoituspeliputkeen. Näissä otteluissa Hakaa tulevalla kaudella tuttuun tapaan luotsaava valmentajalegenda Pekka "Tankki" Kemppaisella on käytössään tukku uusia pelaajia, jotka ovat tulleet harjoitusryhmään alueen muista joukkueista tai muuttaneet opiskelujen perässä kaupunkiin.

Tammi-helmikuun harjoituspeleissä päävalmentaja Kemppaisella on tarkoituksena antaa kaikille ryhmässä mukana oleville näyttöpaikka sekä löytää joukkueelle selkeä "formaatti" niin pelitavan kuin pelaajienkin osalta, jotta varsinaisesta kauteen valmistavasta kahdeksanviikkoisesta "pre-seasonista" maalis-huhtikuussa saadaan kaikki irti.