Edustusjoukkue aloittaa harjoitusottelut!

Updated: Feb 4, 2019


Tällä hetkellä koko joukkueella on takana intensiivinen neljän viikon harjoitusrupeama, joka huipentuu sunnuntaina alkavaan viiden ottelun mittaiseen harjoituspeliputkeen. Näissä otteluissa Hakaa tulevalla kaudella tuttuun tapaan luotsaava valmentajalegenda Pekka "Tankki" Kemppaisella on käytössään tukku uusia pelaajia, jotka ovat tulleet harjoitusryhmään alueen muista joukkueista tai muuttaneet opiskelujen perässä kaupunkiin.

Tammi-helmikuun harjoituspeleissä päävalmentaja Kemppaisella on tarkoituksena antaa kaikille ryhmässä mukana oleville näyttöpaikka sekä löytää joukkueelle selkeä "formaatti" niin pelitavan kuin pelaajienkin osalta, jotta varsinaisesta kauteen valmistavasta kahdeksanviikkoisesta "pre-seasonista" maalis-huhtikuussa saadaan kaikki irti.
Recent Posts

See All

KAJAANIN HAKA RY.

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

web design 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.