Harjoitusottelussa karvas tappio HauPalle!


Edustusjoukkueelle 27.1. pelatussa ottelussa 1 - 2 (0 - 1) tappio Haukiputaan Pallolle!

Ottelukauden avanneessa harjoitusottelussa nähtiin ensimmäisille talvipeleille hyvin tyypillisiä piirteitä, eli intoa, kovaa yritystä, harkitsemattomia ratkaisuja jne. Esimerkiksi vieraat tekivät molemmat maalinsa keltapaitojen avustuksella, kun yhteispeli ja kommunikaatio eivät Hakan puolustuslinjassa vielä joka tilanteessa toimineet. Vastaavasti myös toisessa päässä Hakan avausmaalin iskenyt Tuomas Nurkkala sai maalitilanteen järjestelyssä apua vierasjoukkueelta.

Kokonaisuutena ottelu palveli Hakan harjoituskautta. Päävalmentaja Kemppainen käytti ottelussa agendan mukaisesti peräti 19 kenttäpelaajaa ja kahta maalivahtia. Parhaiten Hakalaisista onnistuivat itsensä jo tammikuussa kesäkuntoon trimmannut Ville Puuronen sekä toisen jakson keskikentän parivaljakkona uurastaneet B-juniorit Joona Mikkonen ja Jasper Pikkuhookana. Jasperi on muuten ensimmäinen Hakan ja Kuusamon Pallokarhujen välisen seurayhteistyön kautta edustusjoukkueessa debytoinut kuusamolainen!

Seuraavan kerran Hakalaiset päästetään irti ensi lauantaina, kun pitkäaikainen kilpakumppani PK-37 saapuu haastamaan keltaiset. Tervetuloa seuraamaan kipinöikö kentällä jo tammikuussa!