5-tien Derby Haka-PK-37

Hieno maajoukkuetauko on nyt ohi ja Kajaanin Hakan edustusjoukkue lähestyy kovalla vauhdilla kauden huipennusta. Perjantaina vieraaksi Liikuntapuistoon saapuu ”paikalliskamppailuun” PK- 37 Iisalmesta. Ottelusta varmasti tulee lämmin niin kentällä kuin katsomossakin sillä Iisalmesta saapuu bussilastillinen faneja kannattamaan omaa joukkuettaan. Hakan joukkue antoi paljon kiitosta edellisen kotipelin kotiyleisölle ja sama tuki on tarpeen myös perjantaina. Ota kaverit mukaan, pue päälle keltamustaa ja tule kannustamaan Haka-ryhmä voittoon perjantai-illan trillerissä klo 18.30 alkaen! Osuuspankin kortilla otteluun 2 lippua yhden hinnalla. Ennen ottelua pelataan myös hyväntekeväisyys kamppailu klo 17.00 alkaen, jossa hyväntekeväisyysjoukkue Good Will Team kohtaa Hakan 06-juniorit.


Vierailija PK-37 on pelannut mollivoittoisen kauden tähän asti ja majaileekin sarjassa sijalla 11. Iisalmelaiset ovat Hakaa perässä 3 pistettä, joten motivaatio-ongelmaa tuskin joukkueella tähän paikalliskamppailuun on. PK- 37 on hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan 4 ja pelannut yhden tasapelin. Joukkueen paras maalintekijä on Ali Al-Musawi viidellä maalillaan.

Kotijoukkue Kajaanin Haka lähtee otteluun aikeinaan aloittaa uusi tappioton putki Vaajakoskella koetun 5-3 tappion jälkeen. Joukkue taistelee kynsin ja hampain säilymisestä Kakkosessa, josta kauden päätteeksi tippuu kolmen lohkon kaksi viimeistä joukkuetta ja kolmen lohkon huonoin sijalla 10. oleva joukkue. 10. sijalla olevien joukkueiden pistemäärät tällä hetkellä: Haka 13, Kiffen 20 ja EPS 17. Viisi edellistä ottelua Hakalla on sujunut rekordilla 2-1-2, ja pisteitä on kertynyt seitsemän. Joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa edelleen Philip Aremu viidellä maalilla.


Peter Olson ennakoi perjantain elintärkeää kamppailua:

”Joukkueen sisällä henki on ollut hyvä koko kauden ja on sitä edelleen. Näihin syksyn isoihin peleihin ei joukkuetta tarvitse erikseen motivoida sillä jokainen ymmärtää panokset mistä pelataan. Tavoitteet loppukaudeksi on hyvin selkeät, voittaa jokainen jäljellä oleva ottelu ja säilyä sarjassa. Perjantain pelistä tulee varmasti huikea tapahtuma niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Meidän tehtävämme on keskittyä siihen, että osataan käsitellä asia oikein ja saadaan tarpeeksi laatua meidän kahdensuunnan pelaamiseen. Tiedossa on, että Iisalmesta on tulossa oma tukiporukka vierasjoukkueelle, mutta tiedän että kajaanilaisyleisö löytää meidän tueksi nytkin ja voitetaan kamppailu myös katsomon puolella!”

Tervetuloa kannustamaan Haka voittoon!


⚽ Miesten Kakkosen 19. Pelikierros 🏟️ Liikuntapuisto, Kajaani 🗓️ Perjantai 13.9. klo 18.30