Edustuksen valmennusryhmä kasassa!

Edustusjoukkueen valmennusryhmä kasassa - Peter Olson liittyy mukaan yksivuotisella valmentajasopimuksella!

Kajaanin Hakan Edustusjoukkueen valmennustiimi kaudelle 2019 saatiin eilen kasaan, kun pitkän päivätyön Hakan junioreissa tehnyt Peter Olson liittyy Pekka Kemppaisen valmennusryhmään luotsaamaan Edustusjoukkuetta. 34-vuotias "Petski" on lähtöjään vaasalainen, mutta on jo pitkään vaikuttanut Kajaanissa. Kannuksensa valmentajana Petski on hankkinut ennen kaikkea yhden Hakan kaikkien aikojen menestyneimmän juniorijoukkueen (P03/04) kanssa.

Hakan valmennusvastaavanakin toiminut Olson on todella innoissaan uudesta roolistaan Haka perheessä: "Viime kauden jälkeen koin, että olin antanut kaikkeni 03/04 -tiimille, ja oli aika astua sivummalle, kun tiimille löytyi vielä loistavat valmentajat. Puolen vuoden paussin jälkeen veri alkoi kuitenkin vetää takaisin kentälle, ja samalla kuulin vähän kauttarantain, että "Tankki" saattaisi tarvita apua. Olin sitten yhteydessä seuraan, ja yhteisymmärrys roolista ja sopimuksesta löytyi nopeasti. Uskon tulevan kaudenopettavan minulle henkilökohtaisesti paljon, koska olen nyt ensimmäistä kertaa mukana aikuisjalkapallossa."

Hakan puheenjohtaja Jarmo Anttonen on äärettömän tyytyväinen saatuaan Olsonin mukaan Edustusjoukkueeseen: "Petski on huippu tyyppi ja pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään. Myös työn jälki on todistetusti erinomaista, kuten vaikkapa viime sunnuntaina pystyi näkemään, kun paikallispelissä juoksi kentällä neljä hänen kasvattiaan. Petskin vahvuusalueet täydentävät sopivasti myös Edustusjoukkueen taustojen heikkoja kohtia."

Edustusjoukkueen valmennusryhmässä jatkaa myös maalivahtivalmentaja Jyri Junnilainen. Maalivahtivalmennusta on lisäksi lupautunut auttamaan Hakan juniorimaalivahtien valmennuksesta vastaava Mika Pirinen.