Haka rymisteli SoPa:n nurin!


Tuttu savolainen "naatitaan, ee laakasta" kuvasi välillä Kajaanin Hakan peliesitystä tänään Liikuntapuiston tekonurmellä.

Lähes kaikki laukaukset kun upposivat sarjanousija Sodankylän SoPan verkkoon Hakan rallatellessa 9-0 (3-0) voittoon. Saumat olisi ollut vaikka tuplalukuihin, mutta keltapaidat halusivat suoraviivaisuuden sijaan kuljetella pallon syötellen maaliin asti.

Tulos ei ollut yllätys vaikka Haka esiintyi tavallistakin junioripitoisemmalla ryhmällä ja antoi peliaikaa maksimimäärälle vaihtopelaajia.

SoPa oli liikkeellä tasan 11 miehellä ja ehti yli 400 kilometrin matkan jälkeen verrytellä ennen matsia hyvä jos varttitunnin. Mutta kun sarjassa ollaan niin ottelut pitää pelata.

Voittajasta ei ollut epäselvyyttä missään vaiheessa, sillä Jasper Pikkuhookana vastasi kesän nopeimmasta puskemalla avausmaalin jo 50 sekunnin pelin jälkeen.

Haka sai ottelussa kaikkiaan 22 kulmapotkua, SoPa ei yhtään. Se kertoo jo kaiken.

Hakan maalarit Jasper Pikkuhookanan ohella olivat Tuomas Nurkkala 2, Aatu Mikkola, Ville Puuronen, Niko Kivijärvi, Mohammad Hamim Azizi ja Saku Nikkanen. Yksi kirjattiin SoPan omaksi maaliksi.

KAJAANIN HAKA RY.

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

web design 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.