Harjoitusottelu Haka-AC Barca
Kajaanin Hakan Edustusjoukkue avasi lauantaina 1.2. ottelukautensa, kun Pallohalliin vieraaksi saapui AC Barca Kuopion Riistavedeltä.

Ottelu oli hakemista puolin ja toisin, mutta varsinkin ensimmäisellä puoliajalla keltapaitojen peli rullasi ajoittain mallikkaasti. Hakan onnistui avausjaksolla tehdä myös pari maalia, kun ensin Timo Heikkinen pamautti vastustamattomasti pallon savolaisten maalin takayläkulmaan ja hetkeä myöhemmin Niko Kivijärvi purjehti kylmänviileästi vastustajan puolustuksen läpi ja sijoitti pallon varmasti verkon Toiselle jaksolle Haka teki puolenkymmentä pelaajavaihtoa, mikä hieman sekoitti peliä samalla, kun riistavetiset tiukensivat prässiään. Se taas aiheutti sen, että peli meni päästä päähän juoksemiseksi, josta vierasjoukkue veti lopulta pitemmän korren voittamalla jakson 1 - 0. Näin ollen ottelu päättyi Hakan 2 - 1 (2 - 0) -voittoon, joskaan tulos ei tämän päivän pelistä ollut tärkein, vaan informaatio pelaajiston fysiikasta ja taitotasosta uudelle valmennusjohdolle. Edustusjoukkueen voitossa oli mukana myös neljä pelaajaa seuran B-junioreista, joista kolme teki debyyttinsä miesten tasolla. Ensiaskeleet Edustusjoukkueen paidassa ottivat Niko Väisänen, Jere Huotari ja Mohammad Azizi. Neljäs B-juniori, voittomaalin tehnyt Niko Kivijärvi, puolestaan debytoi Edustusjoukkueessa jo viime kaudella. Ja debytanteista puhuttaessa ei sovi myöskään unohtaa tänään ensimmäistä kertaa kasvattajaseuransa Edustusjoukkueen paidan päälleen vetänyttä P80 -ikäluokan Antti Kortelaista, jonka peli tosin päättyi alaraajavammaan toisen jakson puolivälissä. Harjoitusotteluita Edustusjoukkue jatkaa sitten jo ensi lauantaina 8.2. kun vieraaksi Pallohalliin saapuu rakas "verivihollinen" PK-37 Iisalmesta. Tervetuloa seuraamaan taatusti kiihkeää "paikalliskamppailua"!Edustusjoukkueen voitossa mukana oli neljä B-juniori-ikäistä pelaajaa. Ensiaskeleet edarin peleihin ottivat Niko Väisänen, Jere Huotari ja Mohammad Azizi. Jokainen sai päävalmentajalta kiitosta panoksestaan. Viime kaudella edustuksessa debytoinut Kivijärven Niko (oikealla ) viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen osuman.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design