Kajaanin Haka ry hakee pää-tai osa-aikaista jalkapallovalmentajaa!

Haemme kehitys- ja kehittämiskykyistä vähintään Uefa B tason valmentajaa. Uefa A taso ja oma pelaajatausta katsotaan eduksi.

Taustaa. Seuralla on 350 lisensoitua pelaajaa. Seura toimii koko Kainuu alueella ja pyörittää Kainuun Nappulaliigaa, jonka tehtävänä on jalkapallon avulla aktivoida lapsia matalalla kynnyksellä liikkumaan. Seuralla on aktiivinen nuorisojaosto, jonka alaisuudessa toimivat seuran kilpajoukkueet. Vanhin ikäluokka B-juniorit, pelaavat


valtakunnallista Ykköstä. Kajaanin Haka on mukana kehittämässä Kainuun Liikunnan ja Kajaanin Ammattikorkeakoulun (KAMK) hallinnoimaa Kajaanin Urheilukampusta, joka on osa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiatoimintaa. Seura vastaa toisen asteen ( Lukio ja Ammattiopisto), Kainuun Prikaatin varusmiespalveluksen sekä KAMKn opiskelevien jalkapalloilijoiden aamuvalmennuksesta. Lisäksi toimimme oppimisympäristönä Ammattikorkeakoulun opiskelijoille, jotka käyvät kaksoisuraa joko pelaajana tai valmentajana.

lisätietoja Kajaanin Urheilukampuksesta https://kajaani.vrua.fi/urheilu/#jalkapallo

Kajaanin Haka on mukana myös palloliiton laatuseuraohjelmassa. Seuralla on päivitetty valmennuslinja, sekä aktiivinen valmentajakerho, joka toimii säännöllisesti valmennuspäällikön koolle kutsumana. Seuramme strategian mukaisesti haemme valmentajaa, joka tehtäviin kuuluu toimiminen

1.Edustusjoukkueen päävalmentajana. 2. Kajaanin Urheilukampuksen (Akatemia) valmennusryhmään kuuluminen 3. Hakan taitovalmentajana toimiminen yhteistyössä Valmennuspäällikön kanssa. 4. On mukana Vuokatti Sportin kanssa tehtävän yhteistyön kehittämisessä. Tulet toimimaan Kajaanin Urheilukampuksen huippuvalmennustiimissä ja rakentamaan yhteistyössä Pohjois-Suomen valmennuskeskuksen ja palloliiton koulutusyksikön kanssa tulevaisuuden pelaaja- ja valmentajakehitysympäristöä.

Palkkaus, sopimuksen sisältö ja muut yksityiskohdat neuvoteltavissa.

Sopimusaika: 1.1.-31.10.2021+ Optio.

Ota yhteyttä heti, mikäli olet kiinnostunut ja lähetä hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään 26.12.mennessä.

jarmo.anttonen@kajaaninhaka.fi

Puheenjohtaja Jarmo Anttonen jarmo.anttonen@kajaaninhaka.fi 044-3524039

Valmennuslinja- ja taitovalmennus Jouko Nurkkala valmennuspäällikkö 044 -2924922


Lisätietoja Kajaanin Urheilukampuksesta https://kajaani.vrua.fi/urheilu/#jalkapalloRecent Posts

See All