Kajaanin Haka seuraa THL:n ja Suomen Palloliiton linjausta Koronaviruksen johdosta!

Johtuen Suomessa leviävästä koronaviruksesta, Kajaanin Hakassa toimitaan seuraavien Palloliiton ohjeiden mukaisesti koskien kaikkea seuran harrastetoimintaa ja juniorijoukkueita.

Kaikki seuran harrastetoiminnot keskeytetään ainakin maaliskuun loppuun saakka. Juniorijoukkueilla ei maaliskuun loppuun saakka saa olla minkäänlaista yhteistä toimintaa tai kokoontumisia.

Keskeytys koskee niin joukkueiden harjoituksia, ottelutapahtumia kuin matkustamista. Myös koulutustilaisuudet keskeytetään toistaiseksi.Nämä päätökset perustuvat Palloliiton linjauksiin ja meidän kaikkien turvallisuuteen.Yleisellä tasolla Haka neuvoo seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi Seuran osalta seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta välittömästi, jos tilanne muuttuu tai saamme asiasta muuten lisätietoja.Kajaanin Haka ry:n hallituksen puolesta,Jarmo Anttonen, puheenjohtaja 044-3524039, jarmo.anttonen@kajaaninhaka.fi
Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI

Puh. 08 629 870

Fax  08 613 3330

toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Kajaanin haka ry. 

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

web design