7
ELO
17.00
Edustusjoukkue -M, Miesten Kakkonen

Haka KajHa - GBK  2 - 1

Liikuntapuisto TN

​Kotipelit jatkuvat sunnuntaina – vastassa GBK

Haka jatkaa kauttaan sunnuntaina 7.8, kun vieraaksi Liikuntapuistoon saapuu GBK Kokkolasta. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 17. Peliä pääset seuraamaan Kainuun Sanomien tilaajana Kainuun Sanomien verkkosivuilta.

Haka ja GBK ovat ajautuneet kamppailemaan putoamista vastaan, joten ottelu tulee olemaan tärkeä molemmille joukkueille. GBK on kaksi pistettä Hakaa edellä kerättyään tällä kaudella 12 pistettä. Kokenut GBK:n joukkue tulee Kajaaniin varmasti ärsytettynä, sillä heillä on allaan 0–2-kotitappio OTP:ta vastaan. Tällä kaudella GBK:n paras maalintekijä on ollut Felipe Zuca yhdeksällä maalillaan.

Zuca iski myös kevätkierroksen ottelussa Hakan verkkoon kaksi maalia. Tuolloin ottelu päättyi Kokkolan Keskuskentällä 2–2-tasatulokseen. Hakan maaleista vastasivat siinä pelissä Tuomas Nurkkala ja Kenedy Santos.

Kotijoukkue Haka on uudistunut viime viikkoina hankkimalla kolme uutta pelaajaa. Kajaaniin on saapunut laitahyökkääjä Miguel Melo, hyökkääjä Carlos Ferreira sekä maalivahti David Romana. Romana on ehtinyt olla Kajaanissa jo pari viikkoa ja pelata Hakan paidassa kahdessa edellisessä pelissä täydet minuutit. Nuori maalivahti on sopeutunut omien sanojensa mukaan hyvin joukkueeseen.

-Kaikki ovat olleet minua kohtaan fantastisia siitä hetkestä lähtien, kun saavuin tänne. Joukkuekaverini ja taustat toivottivat minut erittäin tervetulleeksi. Se auttoi minua paljon sopeutumaan tähän uuteen todellisuuteen, Romana kertoo.

Tällä hetkellä pienessä alavireessä oleva Haka hamuaa pisteitä, sillä joukkueella on allaan neljä tappiota. Viime viikon torstaina karvasta kalkkia Hakalle Liikuntapuistossa syötti FC Vaajakoski lukemin 1–2. Romana kuitenkin uskoo, että suunta kääntyy sunnuntain GBK-pelissä.

-Olemme kehittäneet peliämme ja katseemme on täysin sunnuntain pelissä GBK:ta vastaan. Pelasimme fantastisesti viime ottelussa FC Vaajakoskea vastaan, mutta emme vain pystyneet tekemään lisämaaleja. Uskon, että jos parannamme tätä osa-aluetta pelissämme, ja saamme samanlaista tukea kannattajiltamme kuten saimme FC Vajaakoskea vastaan, voimme voittaa sunnuntain pelin, Romana ennakoi.

Ottelussa on myös mahdollista päästä näkemään harvinaista herkkua Kakkosen sarjatasolle, sillä kentällä on mahdollista nähdä kolme veljestä yhtä aikaa. Haka-toppari Tatu Mäen veljet, Teemu ja Topi, edustavat GBK:ta. Aiemmin tällä kaudella pelatussa joukkueiden kohtaamisessa tämä ei vielä tapahtunut, sillä kolmikosta vanhin Teemu Mäki ei ollut silloin pelikunnossa.

Tilastot

2 - 1

GBK
(2-0)
23'MaaliHeiskanen Joona
48'MaaliHedman Aaro

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi