28
HEI
19.00
Edustusjoukkue -M, Miesten Kakkonen

Haka KajHa - FC Vaajakoski  1 - 2

Liikuntapuisto TN

Haka isännöi torstaina FC Vaajakoskea

Hakan isännöi torstaina 28.7. Liikuntapuistossa FC Vaajakoskea. Ottelu alkaa kello 19. Peliä on myös mahdollista seurata Kainuun Sanomien tilaajana Kainuun Sanomien verkkosivuilta.

FC Vaajakoski on ennen torstain peliä sarjassa sijalla seitsemän kerättyään kuusitoista pistettä. Vaajakoskelaisilla on allaan viime viikon keskiviikolta 2–4-kotitappio GBK:ta vastaa. Sitä ennen pietarsaarelainen JBK koulutti kotonaan FC Vaajakoskea lukemin 6–3. Tällä viikolla FC Vaajakoski sai tuosta pelistä kuitenkin iloisia uutisia, sillä JBK peluutti pelissä pelioikeudetonta pelaajaa ja näin ollen tulos muutettiin vaajakoskelaisten 3–0 voitoksi.

FC Vaajakosken ja Hakan kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Jyväskylän Viitaniemen tekonurmella lukemiin 0–0. Vaikka ottelussa ei maaleja nähty oli peli tapahtumarikas, sillä Haka pelasi ottelussa reilun tunnin verran yhden miehen alivoimalla maalivahti Paavo Jarvan punaisen kortin johdosta. Tuolloin Hakan pisteen takuumiehenä toimi debyyttinsä Hakan paidassa tehnyt maalivahti Kalle Kemppainen.

Haka majailee ennen torstain peliä sarjassa yhdeksännellä sijalla. Allaan kolme tappiota, Närpes Kraftia, RoPSia ja JBK:ta vastaan. Jokaisen sarjapelin avauksessa esiintynyt Haka-toppari Tatu Mäki ei tappioista huolimatta näe, että joukkue olisi luovuttamassa.

-Viime viikot on ollut hieman sekavaa aikaa, kun pelaajia on mennyt ja tullut. Eikä meidän peliesityksemmekään ole olleet hyviä. Joukkueen sisällä riittää kuitenkin vielä uskoa, että kurssi kääntyy ja se käännetään tässä pelissä Vaajakoskea vastaan, Mäki sanoo.

Torstain pelistä Hakalta on kokoonpanosta poissa korttitilin täyttymisen takia pelikieltoa kärsivä Henrique Quadros sekä loukkaantuneet Eduardo Barros ja Paavo Jarva. Päävalmentaja Luis Figueiredo saa kuitenkin jälleen palata pelissä päävalmentajaksi kärsittyään yhden ottelun toimitsijakiellon. Myös uusilla vahvistuksilla maalivahti David Romanalla ja hyökkääjä Carlos Ferreiralla on useampi harjoitus joukkueen kanssa alla, joten Haka on varmasti iskukykyinen. Puolustuslinjan luottomies Mäki myös peräänkuuluttaa ennen kaikkea asenteen tärkeyttä ennakolta hyvin tasaiseksi odotetussa ottelussa.

-Vaajakoskella on myös pari vaikeaa peliä alla, joten kova vääntö tulee olemaan, niin kuin ensimmäinenkin kohtaaminen oli. Peli tulee ratkeamaan siihen kummalla on kovempi taistelutahto, Mäki kertoo.

Tilastot

1 - 2

FC Vaajakoski
(1-0)
87'MaaliSarlin Matias
94'MaaliLoukiainen Arttu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi