25
SYY
14.00
Edustusjoukkue -M, Miesten Kakkonen

Närpes Kraft - Haka KajHa   0 - 0

Mosedal N

​Hakalle maaliton tasapeli Närpiössä

Haka pelasi sunnuntaina 0–0-tasapelin Närpes Kraftia vastaan kauden toiseksi viimeisessä ottelussaan. Närpiön Mosedalin nurmella käydyssä ottelussa Hakalla oli paikat voittoon, mutta maalia kajaanilaiset eivät saaneet. Näin ollen JBK:n ja OTP:n voitettuaan omat ottelunsa Haka tippui putoamisviivan huonommalle puolen.

Ottelun kulku määräytyi jo ensimmäisistä minuuteista lähtien. Haka piti palloa ja kontrolloi peliä Närpes Kraftin vetäytyessä tiukkaan puolustusmuotoon. Kokenut Närpiöläispuolustus piti huippupaikoille pääsemisen vaikeana Hakalle. Muutamaan kertaan Haka kuitenkin pääsi hyville maalintekopaikoille. Hakan viimeistely-yritykset kuitenkin viuhuivat yli tai päätyi hyvän ottelun pelanneen Karl Erikssonin hyppysiin. Hakan päässä maalivahti David Romana sai puolestaan olla ensimmäisellä jaksolla aika rauhassa.

Toisella jaksolla pelin kuva jatkui melko samana. Paikkoja Hakalle siunaantui, mutta maalia ei kajaanilaiset saaneet tehtyä. Lähimmäksi pääsi Eduardo Barros, jonka kierteinen laukaus kuudentoista-alueen ulkopuolelta kolahti ylärimaan. Hakan hakiessa lopussa vimmatusti voittomaalia nostamalla pelaajia ylös, aukaisi tämä myös paikkoja vastahyökkäyksistä Närpes Kraftille. Maaleja ei kuitenkaan nähty ja näin ollen yksi piste tuntui laihalta lohdulta kajaanilaisille.

- Voittoa lähdettiin hakemaan, joten tasapeli oli totta kai pettymys. Me olimme pelissä niskan päällä koko ajan ja pystyttiin luomaan tarvittavat maalipaikat. Tällä kertaa ei kuitenkaan oltu tarvittavan kliinisiä, analysoi hyvän ottelun Hakan puolustuksessa pelannut Joona Mikkonen.

Hakalla on jäljellä enää yksi ottelu ja joukkue on kaksi pistettä sarjataulukossa edellä olevaa JBK:ta perässä. Lauantaina Kajaaniin saapuu vieraaksi Rovaniemen Palloseura. Mikäli Haka mielii säilyä Kakkosessa, tulee joukkueen voittaa RoPS ja toivoa, että JBK ei saa täyttä pistepottia FC Vaajakosken vieraana tai OTP häviää oman paikallisottelunsa OLS:aa vastaan useammalla maalilla. Hakaleirissä kuitenkin toivotaan, että RoPS kaatuu kotona ja, että muiden joukkueiden peleissä tulokset olisivat kajaanilaisille suotuisat.

- Totta kai uskoa riittää. Lähdetään hakemaan voittoa RoPS:sta viikonloppuna. Pitää löytyä asennetta samalla tavalla, kun viime peleissä, niin saadaan hyvä tulos lauantaina, Mikkonen sanoo.

Tilastot
Närpes Kraft

0 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista