Lomake sulkeutuu 31.07.2024 00.00

Hienoa, että olette ilmoittautumassa Kajaanin Hakan Nappulatoimintaan! Luethan alla olevat tiedot tarkasti ennen ilmoittautumista.

For information in English, go to the website https://www.kajaaninhaka.fi/seura/3644/for-childrenin-english

Nappulatoiminta on Kajaanin Hakan pelaajapolun ensimmäinen porras ja toiminnan tarkoituksena on liikkua ja pitää hauskaa ilon kautta ja jalkapallon parissa. Nappuloista syntyy ikäkausikohtaisia kilpajoukkueita. Kajaanin Hakan Nappulatoiminnalla on pitkät perinteet. Jalkapalloharrastuksen voi aloittaa jo 3-vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa PerheFutiksessa kerran viikossa.

-----------------------------------------------

Kaksi kertaa viikossa harjoittelevia joukkueita on neljä:

2018/2019–2016/2017–2014/2015–2011/2013-syntyneille. Toinen harjoituskerta on PeliPäivä, jolloin päästään pelaamaan ja näyttämään taitoja kentälle.

Lisätiedot: Aake Raudaskoski (PerheFutis ja Nappulat) p. 044 9761311 ohjaus@kajaaninhaka.fi, tai Toni Soini (Naperot) p. 040 5534 750 

Seuran valmennuspäällikkö Karri Hentilä p. 040 534 3049 valmennuspaallikko@kajaaninhaka.fi

Kesäkauden harjoitusajat

Isot-Naperot harjoittelevat kaksi kertaa viikossa.  

- Maanantai 17.15-18.30, Vimpelinlaakson harjoitusnurmi

- Keskiviikko 17.00-18.15, Liikuntapuisto Pelipäivä

Nappulatoiminta on ympärivuotista ja isompien joukkueet pääsevät kilvoittelemaan kesäisin Kainuun Nappulaliigaturnauksiin. Haluamme, että toimintamme mahdollistaa mukaan tulon matalalla kynnyksellä, ja lapsella on mahdollisuus harjoitella oman tasonsa mukaan. 

Tietoja luovutetaan Suomen Palloliitto ry:n ylläpitämän Pelipaikka- rekisterin vaatimalla tavalla järjestelmään pelaajien pelipassi- ja mahdollista vakuutushankintaa varten. / The information is transferred to the Pelipaikka -register maintained by Football Association of Finland in order to be able to acquire gamepasses and possible insurance.

---------------------------------------------------------------------------------------

 
- Laskutetaan 4kk jaksoissa = 99 € sisältää: Nappulapassin, yhdet harjoitukset viikossa, valmennuksen sekä mahdolliset tilamaksut. Maksulla katetaan ohjauskulut, kenttien käyttö, korttelipassi (SPL), sekä hallintokulut. Sisaralennusta ei ole.  

 
- Maksu suoritetaan verkkomaksuna heti tämän ilmoittautumislomakkeen lopussa. Huom. Jos ette etene lomakkeessa maksuvaiheeseen, ilmoittautumista ei rekisteröidä.
 
- Pelipaidan/peliasun voi tilata seuran verkkokaupasta.12.6.2024 mennessä jätetyt tilaukset, tehdään 30.6.2024 mennessä valmiiksi. (tilauksia kerätään isompi määrä kerralla tuotantoon tekoon). Saat tarkemmat tilausohjeet vahvistusviestissä
 
- Pelaaja maksaa seuran jäsenmaksun 20 €. Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa.
 
HUOMIOITAVAA:
 
- Mikäli olet uusi ryhmässä saat käydä kokeilemassa ryhmän mukana kahden viikon ajan. Ilmoittaudu tällä lomakkeella vasta, kun tiedätte sitoutuvanne toimintaan.
- Maksuttomat kokeilukerrat koskevat vain uusia harrastajia, jotka eivät ole harrastaneet aikaisemmin.
- Jos pelaaja lopettaa kesken laskutuskauden, maksua ei palauteta.
- Jäsenmaksua ei palauteta 
- Sairastumistapauksissa tai pidemmissä poissaoloissa ei hyvitetä harrastemaksua
 
Jos teillä ei ole harrastustoimintaa kattavaa vakuutusta (kotivakuutus tms.), voitte ottaa yhteyttä toimistoomme toimisto@kajaaninhaka.fi. Seuran kautta voi ottaa lapselle erillisen, palloliiton vakuutuksen.
 
Voitte myös varata ajan vakuutusturvanne ajan tasalle kartoittamiseen yhteistyökumppanimme LähiTapiola Kainuu-Koillismaan yhteydenottolomakkeella. Kun täytätte yhteydenottolomakkeen alla olevan linkin kautta, kerrytät rahaa seuramme junioritoimintaan!
Linkki LähiTapiolan yhteydenottolomakkeeseen

 

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi