Lomake sulkeutuu 30.09.2024 00.00

Tällä lomakkeella ilmoitat lapsesi Kuja ryn ryhmiin kaudelle 2024

 

Kuja toimii talkoilla. Kuhmossa järjestetään yksi pääturnaus, joka toimii yhdistyksen varainhankintana. Talkoolaisena voit osallistua usealla tavalla: ilmoittautumislomakkeen loppupuolella on valikko, josta voit valita yhden sinulle sopivimman vaihtoehdon. Mikäli et pysty osallistumaan kotiturnauksen talkootoimintaan, voit osallistua esim. kauden päättäjäisiin liittyvään talkootoimintaan tai kauden aikana muihin mahdollisiin tapahtumiin esim. leivonnaismyyjäisiin.

Mikäli vanhempi ei osallistu lainkaan talkootoimintaan, tulee talkootoiminta korvata maksulla 70€/kausi.

 

Kuja toimii Kajaanin Hakan alaisuudessa, ja kuhmolaiset palloilijat maksavat 70€:n toimintamaksun/lapsi/vuosi. Maksu sisältää mm. pelipassin, seuran ja valmennuspäällikön tuen, Kainuun nappulaliigaturnauksiin sekä joulupukkiturnaukseen osallistumisen

Kuja kausimaksu 20€/lapsi

 

Perhepalloa (vuosina 2018-2021 syntyneet) sekä 2011-12 syntyneiden ryhmiä valmentaa vanhemmat, kun ilmoitat lapsesi näihin ryhmiin, sitoudut myös pitämään treenit omalla vuorollasi

Kujan tiedotus toimii Signal-pikaviestisovelluksen kautta, joten sen lataamiselle vahva suositus, jotta saat tiedon esim treeniaikojen muutoksista tai muusta vastaavasta.

Treeneihin ilmottautuminen kesäkuun alusta Jopox-sovelluksen kautta, jonka lataamista edellytämme. 

Kujan toimintaan osallistuessa vakuutus on pakollinen, tarvittaessa vakuutuksen saa hankittua Kajaanin Hakan kautta. Haka tarjoaa Palloliiton vakuutusta, joka on 2013 syntyneille ja nuoremmille 5€ ja 2006-2012 syntyneille 25€.

 

 

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi