Tiitus Erola jatkaa Hakassa
Julkaistu: 31.01.2022 10.40

Tiitus Erola jatkaa Hakassa

Kajaanin Haka jatkaa joukkueen rakentamista, kun vuonna 2003 syntynyt laitapuolustaja Tiitus Erola on kirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Viime kaudella läpimurtonsa edustusjoukkueeseen tehnyt 18-vuotias nuorukainen oli vakiokasvo Hakan avauskokoonpanossa. 6-vuotiaana Hakan nappulaliigassa pelaamisen aloittanut Erola on mielissään, että pääsee edustamaan kasvattajaseuraansa myös tulevalla kaudella.

- Viime kausi meni hyvin ja jalkapalloa on mukava pelata. Opiskelun ja pelaamisen on pystynyt yhdistämään tähän asti hyvin. Lisäksi onhan se aika hienoa, että pääsee jatkamaan pelaamista samassa seurassa, jota on edustanut pienestä lähtien, Erola näkee.

Nopean laitapakin ensiesiintyminen Hakan edustusjoukkueen paidassa oli kaudella 2020. Tuolla kaudella hän kirjautti tililleen kaksi peliä ja yhden maalin. Viime kaudella Erola esiintyi vakuuttavasti 19:sta ottelussa ja loi vasemmalta laidalta lukuisia vaarallisia maalipaikkoja. Siitä huolimatta toinen maali edustusjoukkueen paidassa jäi odottamaan korkeampaa sarjaporrasta.

-Mielenkiintoista nähdä millainen joukkue saadaan kasaan. Uskon ainakin, että pysytään tulevalla kaudella Kakkosessa. Odotan, että pääsen pelaamaan paljon ja parannan jokaista osa-aluettani viimekaudesta, etenkin viimeistelyä. Ensi kauden tavoite voisi olla, että teen maalin, Erola naurahtaa.

Erolalla on myös terveiset tärkeälle 12. pelaajalle eli Hakan kannattajille.

- Yleisön läsnäolosta saa lisämotivaatiota pelata, kun stadionilla ei ole pelkästään tyhjiä paikkoja. Tänä vuonna kannattaa tulla katsomaan Liikuntapuistoon meidän pelejämme, sillä siellä on tarjolla kaupungin parasta jalkapalloa, Erola lupaa.

Ota selvää pitääkö Tiituksen lupaukset paikkansa ja tilaa Hakan kausikortti täältä!

Hakan sopimustilanne kaudelle 2022:

Paavo Jarva, Tatu Mäki, Jasper Pikkuhookana, Tiitus Erola

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi