FC PaKa:n edustus vastassa harkkapelissä
Julkaistu: 09.04.2022 18.00

Pelipäivä on aina juhlapäivä!

Joukkue on toipunut koronasta käytännössä kokonaan ja tänään yksi harkkapeli vyön alle lisää, kun vastaan saapui miesten nelosta pelaava FC PaKa Kuusamosta. Mukana oli jälleen myös pari poikaa C-junioreista, heitä ajetaan pikkuhiljaa joukkueeseen sisään. Tämä yhteistyö toimii mallikkaasti!

Ottelun alku oli kotijoukkueelta hieman tahmea. Liekkö syynä se, kun vastassa oli fyysisesti isompia kavereita niin pikkaisen peruuteltiin ja katseltiin vierestä mitä kaveri tekee. Hieman samanlainen oli ottelun alku taannoin myös Ärjyä vastaan. Tästä syystä vastustaja saikin jonkin verran painetta meidän puolustukselle, mutta ylärimaa lähemmäksi eivät päässeet. Oma peli alkoi sujua paremmin mitä pidemmälle puoliaika eteni, mutta hyökkäyskolmanneksen ratkaisut eivät olleet parhaita mahdollisia. Yhden maalin pojat kuitenkin värkkäsivät ja tauolle kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi Hakan komennossa ja hallinta jatkui läpi puoliajan. Maalipaikoille päästiin kerta toisensa jälkeen ja peli rullasi alakerrasta lähtien mallikkaasti. Pallo pysyi maassa, välillä lähdettiin nopeasti, välillä maltilla kierrättäen ja peli oli kotijoukkueen hallussa. Toki vastustaja hätyytteli muutamalla vastahyökkäyksellä, mutta kokonaisuutena peli oli kontrollissa ja todella ehjä puoliaika. Muutama maali päälle ja peli päättyi 5-0.

Hieman pohdittavaa ottelusta jäi, niinkuin kaikista peleistä. Hyökkäyspään ratkaisut eivät tänään oikein pojilta onnistuneet. Laukaukset olivat melko kehnoja ja liian monesti pojat yrittivät vielä pikku kikkaa, kun olisi pitänyt olla suoraviivaisempi. Tämä asia kun saadaan kuntoon niin hyvältä näyttää, koska kokonaisuus on hyvällä mallilla. Ja nolla omissa, se on aina hyvä!

Hieman haikeuttakin ottelu tarjosi. Pitkäaikainen pelaajamme Mohammed Azizi #24 pelasi toistaiseksi viimeisen ottelun joukkueessamme. Tuttavallisemmin Muhis, muuttaa perheineen Tampereelle ja siirtyy pelaamaan Tampereen Ilvekseen. Toivotamme Muhikselle kaikkea hyvää jatkoon. Muhis pelasi aina suurella sydämellä ja antoi kentällä kaikkensa.